(iOS) MultiSneS16 (multiplayer retro 16 bits emulator) کریستال های بی نهایت را کد می کند
Mar 8, 2022 6:08:02 GMT -5
Post by baspamasadria on Mar 8, 2022 6:08:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiSneS16 (multiplayer retro 16 bits emulator) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiSneS16 (multiplayer retro 16 bits emulator) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ MultiSneS16 (multiplayer retro 16 bits emulator) 2022 version ▞▞▞
آیا می توانید یک ds و sega gensis چند نفره یک به plz بسازید
بازی خوبه ولی وقتی بازی میکنم خراب میشه
این برای من 5 ستاره است plss امیدوارم یک apk چند نفره ps1 بسازید هیچ خطایی در این apk خوب نیست!
عالی و عالی لعنتی! من بازی lege nds موبایلم را برای این کار ترک خواهم کرد
Fruit Link - Line Blast Casual wtva
ماجا بازی برادر
آیا می توانید یک حالت بلوتوث بسازید؟
تنها چیزی که نشان می داد یک صفحه سیاه بود ...
کار عالی است، من فقط به قابلیت های ورودی بهتر نیاز دارم، صفحه نمایش های لمسی کنترل کننده های وحشتناکی هستند بدون بازخورد فیزیکی از جایی که انگشتان شما هستند.
سرورهای آنلاین نیز به بهبودهایی نیاز دارند. برای بازیکن دوم عقب افتاده اما میزبان نیست. اما واقعاً برنامه های دیگر واقعاً بهتر است که سرورهای آنلاین نداشته باشند
اجازه نمی دهد دوستم را دعوت کنم ... خطایی رخ داده است ...
برنامه عالی، رام ها را بدون مشکل اجرا می کند
بازی ها بارگذاری نمی شوند.. f..k ur مادر با این برنامه
کنترل عالی و سازگاری با بازی. اما اعوجاج زیادی در صدا وجود دارد. و برای شیدرها و فلترهای بیشتری مانند 6xbrz نیاز به پشتیبانی دارد. همچنین توانایی تغییر موقعیت دکمه ها روی صفحه، و نه فقط جهت، بسیار قدردانی می شود.
اما شما می خواهید این بازی را بازی کنید Smash Bros
👍
من بازی دیس را دوست دارم، بسیار سرگرم کننده است، مرد بمب افکن فوق العاده است، من آن بازی را دوست دارم
MultiSneS16 (multiplayer retro 16 bits emulator) Spillehall rim
کاملاً یک شبیه ساز عالی snes!
سلام رادمان آره بازی ش خوبه منم بلدم چه جوری بازیشو بیارم هرکی میخواد اموزش بدم باشه بزنه و بنویسه بله زدم
این یکی از اولین شبیه سازهای آنلاین است که من دیدم به استثنای کنترل ها بسیار عالی است
ناوبری با تاخیر
خوبه ولی 1 مشکل این تاخیر است
شما بچه ها باید تاخیر چند نفره آنلاین را تعمیر کنید. لطفاً آن را برطرف کنید
شبیه ساز بسیار خوبی برای رام های snes من
بیش از 2 بازیکن می خواهم
این احتمالاً تا به حال بهترین است، امیدوارم شما بچه ها مایل باشید که بیش از 2 بازیکن را در کنار هم قرار دهید.
همه چیز خوب است به جز چند نفره. 2P همیشه مهم نیست که چقدر اینترنت خوب است. که ناامید کننده است زیرا من برنامه را به منظور چند نفره دانلود کردم و اگر کار نمی کند پس فایده ای ندارد.
من میخوام نصب کنم ولی نمیدونم چطوری هست به نظر که خوب میاد
این یک شبیه ساز عالی است، خوب کار می کند و همه چیز. اما مولتی پلیر واقعا خوب نیست. بازی چند نفره میتواند در شبکه محلی خوب باشد، اما در بازی آنلاین بسیار کند است. اینترنت من خوبه پس اینترنتم مشکلی نداره. من به شما بچه ها پیشنهاد می کنم از کد شبکه برگشتی استفاده کنید
این یک برنامه واقعا خوب است. تنها چیزی که من راضی می کنم این است: 1: بازیکن دوم خیلی عقب می افتد و حتی نمی تواند اکثر بازی ها را انجام دهد. 2: هیچ گزینه ای برای آداپتور 5 نفره وجود ندارد، که هنگام تلاش برای انجام بازی های 4 نفره مفید خواهد بود. به غیر از این مسائل، برنامه بسیار خوبی است.اگر آنها ثابت بودند، آسان 5 ستاره.
شبیه ساز راحت با بازیهای SNES و گیمپد بلوتوث به خوبی کار میکند. هرچند در مورد چند نفره اطلاعاتی ندارم
این کار می کند و می خواستم بدانم آیا یک صفحه fb یا YouTube وجود دارد؟
من عاشق این کار هستم، اما آیا می توانید تاخیر در بازی چند نفره آنلاین را برطرف کنید.
این واقعا عالی کار می کند اما واقعاً آرزو می کنم که یک نسخه 64 بیتی از این برنامه وجود داشته باشد
لطفاً یک شبیه ساز چند نفره psp بسازید
خوبیش اینه که صفحه خیلی آزاردهنده نیست و بعضی وقتا منو خراب میکنه و یه سیو هست که نجاتم میده
دوست این برنامه عالی است، وقتی میزبانی یا پیوستن به بازی کسی را دارید، هیچ تاخیری وجود ندارد!
با تشکر از شما من این شبیه ساز snes را جستجو کردم با تشکر
برادر، اگر آن کار کند، بهترین برنامه من خواهد بود، اما در حال حاضر من بازیکنان آنلاین را پیدا نمیکنم، امیدوارم مردم فعال باشند
2p همیشه تاخیر دارد و دریافت ورودی ها زمان می برد