Post by baspamasadria on Mar 8, 2022 5:52:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda ģeneratora kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 6 2022 version ▞▞▞
Tas bija lieliski līdz beigām. Es nejauši nospiedu atpakaļgaitas bultiņu kā vienmēr, un tā mani aizsūtīja atpakaļ laikā. Pagaidām, lai ko es darītu, es nevaru atgriezties dārzā 🙃. Vai kāds var palīdzēt? Vai es esmu vienīgais, kam tas ir noticis?
Lieliska spēle, lieliska grafika, labs sižets. Atņemta viena zvaigzne, jo nākamās darbības/mīklu norādījumi dažkārt ir ļoti neskaidri. Fantastiski, ka tas ir bez maksas.
Lost Lands 6 ایڈونچر gqpi
Neiespējama spēle (izveidot indi), nav iespējas dabūt tge pulverus. Dzēšana.
Šis ir diezgan nikns sižets, bet kaut kā visvieglāk spēlēt, es to pabeidzu tikai uz pāris stundām. Tiešām tik ļoti izbaudi šo spēli!
Esmu spēlējis visas sešas šīs sērijas spēles un nekādā veidā neesmu vīlies. Vienmērīga spēle, lielisks stāsts, bez uzmācīgām reklāmām, skaista grafika, puzles ir izaicinošas, taču ne pārāk sarežģītas, un objekts šķiet interesants. Kopumā brīnišķīgas spēles! Izmēģiniet tos, jums tie patiks!
Labā spēlē bija daži trūkumi.
tas bija jautri un laika pārvaldīšana
Visas spēles bija lieliskas, izņemot šo. Katra otrā nodaļa traucēs un neļautu man darīt noteiktas lietas. NEVARĒJA pārvietot indes burkas, NEVARĒJA satvert lampas degvielu, NEVARĒJA izmantot siksnas lidojošā aparātā. Godīgi sakot, negrasījās pārinstalēt un sākt no jauna trešo reizi. Atteicās no šīs spēles
Man patīk Lost Land spēles! Šo bija īpaši jautri spēlēt! Grafika ir tik detalizēta, un sižets ir labi uzbūvēts.
Ļoti agri, un es esmu iestrēdzis. Kāpņu mīkla uzreiz pēc pirmā arahnoīda ir pārāk augsta ekrānā. Nevar nolikt augšējos dēļus vietā.
Oho
Viss ir guds, bet glitchy puzle tuvu beigām..... Kad maarons noģībst, tad nevarēju ielikt medaljonu grāmatā..... Mēģināju daudzas reizes un nācās atinstalēt spēli.....
Es sāku mīlēt šo, bet esmu sadedzinājis daudz mājienu, mēģinot tikt garām zupas receptei. Man ir jāpamet, jo es nevaru progresēt tālāk. Ļoti neapmierinoša.
Pagaidām es to izbaudu, bet tikai 4/5, jo nezinu, kā tas turpināsies. Man nepatika Lost Lands 5, jo visas iepriekšējās 4 spēles bija augstā līmenī, taču šī ir daudz intriģējošāka, jo tā ir gudri nospēlēta starp pagātni un amp; nākotne. Ieteiktu šo....
Diemžēl man nācās atinstalēt, tāpat kā ar iepriekšējo Lost Lands, jo nevarēju uzlikt siksnu pūķa pūķa mehānismam. Kā šī kļūda vēl nav novērsta, ja tā ir bijusi ĻOTI izplatīta problēma ar spēlētājiem jau vairākus mēnešus?
Lost Lands 6 Nuotykių cnsy
Tā tiek atvērta kā cita spēle
Iespējams, līdz šim lineārākā pieredze. Daudz mazāk skriešanas šurpu turpu starp zonām. Es to novērtēju. Un es jūtu, ka atklājumiem bija mazliet lielāka jēga — mazāk, papildu flīzes zem skeleta pludmalē puzles kastītei kokā sešas pilsētas tālāk. Un stāsts bija jautrs.
Lieliska spēle, līdz jūs sasniedzat rokas planieri! Neļaus tev uzvilkt siksnu! Esmu ļoti vīlies, jo esmu iztērējis nedaudz naudas par spēli, un jūs nevarat to pabeigt. Tiešsaistē pamanīju dažas atsauksmes, kurās teikts, ka spēlei ir diezgan daudz kļūdu! Vai ir kāds veids, kā to atrisināt?!
Es nekad neesmu bijis tik daudz ieguldīts notiekošā sižetā, izmantojot lietotņu spēli. Man patīk mīklas un stāsts!
Tas būtu 5 zvaigžņu, ja man nebūtu sajūta, ka esmu spēlējis beta versiju! Visā spēlē ir mīklas bez norādēm, tuvinātas ainas, kurās jums ir jānoklikšķina uz noteiktu vietu, lai izveidotu ziņojumu, kas norāda, kas jums jādara, pat ja tas ir tieši tas, ko jūs vispirms gribējāt darīt (ārkārtējs gadījums: lidojoša mašīna kur esat iesprostoti un pat nevarat saņemt mājienu). Bet stāsts un grafika ir lieliska!
Lost Lands 6 Seikkailu fmzk
Man patīk šīs spēles! Vienīgais iemesls, kāpēc es piešķiru 6. daļai 4 no 5, ir tāpēc, ka sižets šķita daudz īsāks nekā pārējās. Es gaidīju vairāk pagriezienu šajā stāstā, bet tas bija pārāk taisns, salīdzinot ar citiem. Pirmajām piecām spēlēm devu pilnas 5 zvaigznes.
Nevar uzlikt siksnu planierim!!!! var iet vai neko citu nedarīt! mājiens arī neder!! lūdzu, izlabojiet xxx, lai es varētu pabeigt spēli!
jā, tātad šis ir darījums, kas padarīs to vieglāku, un es piešķiru 5 zvaigžņu k?
Spēle ir diezgan laba. Bet ne tik labi kā iepriekš. Man šķiet, ka tas ir daudz vieglāk nekā zaudētā zeme 1, lai zaudētu zemi 4.
Lieliska, ļoti jauka spēle, patīkama spēle, taču man ir nelielas grūtības spēles beigās jebkurā laikā, kad es vēlējos piesaistīt sevi lidojošajam maršam, tas nedodas y, vai jūs varat man ar to palīdzēt, lūdzu, es vēlos pabeigt šos spēle
After Lost land 3 - man patika tava zaudētā zeme 6.🙏🙏 Interesantākās mīklas;,receptes n dziras pagatavot....n krāsains skaists dabas galamērķis...turpini tā. Es vēlos spēlēt citas spēles, jo es nezinu, kurā no tām ir dabiskais galamērķis, daudz ziedu, meža, ezeru, strauta, strūklakas, putnu, dzīvnieku, saule, mēness, zvaigznes, dārgakmeņi, diomonds utt.
spēle nokrīt pa vidu noteiktos soļos. pat mājieni nedarbojas.
Šī spēle ir ievērojami īsāka nekā dažas pirmās sērijas. Un tajā nav daži interesanti elementi no sērijas pirmajām daļām. Tas nekas. Tas nav lieliski, tas ir beidzies ļoti ātri, un es esmu patiešām vīlies, jo šī sērija bija jauks izaicinājums pirms šī.
Mirrors of Albion Авантуристичке vcdn
Patika! Teikšu, ka man nepietiek vārdu, lai pateiktu, ka visa jūsu komanda ir paveikusi un brīnišķīgu darbu. Es tikko iedevu jums 4 startus, jo man likās, ka pirmā daļa bija pārāk īsa, bet, ja neskaita šo spēli, tā bija pārsteidzoša! Es nevarēju atrast visu kolekciju, tāpēc es restartēju spēli vēlreiz, tāpēc es nezinu, kādu pārsteigumu es gaidīšu 🤑 kad sākšu spēlēt Bonusa nodaļu!🙃
Es nevaru slaukt bifeli!!!! ES esmu iestrēdzis!!!! Labojiet to, lūdzu, jo man tik ļoti patīk spēle!!
Затерянные земли 6 Приключения rouz
jautri! man patīk šīs spēles!!
Labs sižets un jautrība
Kļūda spēles vidusdaļā neļāva pabeigt spēli.
Pirmās trīs zaudētās zemes spēles bija lieliskas. Ar šo pagaidām viss ir kārtībā
Padomi nedarbojas pareizi
Pārāk viegls, salīdzinot ar iepriekšējām sērijām, mazliet sarūgtinošs, bet tomēr laba spēle
Man patīk šīs spēles, katra no tām, manuprāt, ir bijusi 5 zvaigžņu pieredze.Tomēr šai konkrētajai spēlei jau pirmajā ekrānā ir acīmredzama tehniska problēma. Kad ir paredzēts novietot koka dēļus pakāpieniem, tie parādās zemāk, kur atrodas mans pirksts. Problēma ir tāda, ka es nevaru novietot augšējo pakāpienu, jo nav pietiekami daudz ekrāna! Ak, labi, es izlaidīšu 6 un izmēģināšu 7. Man tik ļoti patīk visas šīs spēles, bet es pat nevaru izpildīt pirmo kāpņu mīklu šajā spēlē. Ne tāpēc, ka tas ir grūti, bet gan tāpēc, ka kāpnes atbilst mana tālruņa ekrānam, es nevaru pievienot dēļus augšējam kāpņu līmenim. Tas turpina viņus atgrūst. Tiklīdz šī problēma tiks novērsta, es koriģēšu pārskatu.
Pārāk daudz kļūdu.
otrreiz, kad tas notika, nokļuva tur, kur man vajadzēja atdzīvināt maarin un ievietot simbolu grāmatā, tas to neaizņems. es nopirku cenu mājiena poga pārstāja darboties ugh, esmu sarūgtināts, man patīk jūsu spēles, bet man nepatīk, kad paņemat manu naudu un saņemat atbildi, un kļūda nav novērsta