Post by baspamasadria on Mar 8, 2022 5:49:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Grand Mountain Adventure 2022 version ▞▞▞
Vypadá to na super hru, bohužel mi to nepřejde přes načítací obrazovku.
Žádný návod, jak jít na další misi
Grand Mountain Adventure Sport zfnj
Hru jste právě začali hrát, milujte scénické výhledy a plynulý pohyb, ale hra spadne pokaždé, když se objeví reklama. Předchozí uživatel v sekci recenze čelil stejnému problému. Používám OnePlus 8 Pro.
Nefunguje...
Tahle hra mě vážně překvapila super grafika a taky super propracované hory vážně bomba😉
Tato hra je velmi zábavná! Věci, které můžete dělat, jsou téměř nekonečné a nabízí mnoho questů a různé hory, do kterých můžete cestovat. Hratelnost je pro mě bezchybná. Žádné doplňky nebo tak něco! Skvělá hra! Doporučuji
Šupa
Líbí se mi ten koncept........ale.....kvalita grafiky a ovládání je špatná taaaak, pokud se v těchto faktorech zlepšíte, myslím, že tomu dám 5hvězdičkovou recenzi Děkuji
Super 👍
miluji hru, jen potřebuje přizpůsobení desce a postavám
Špatná vizuální stránka. Někdy je těžké vidět, kterou cestou se musíte vydat. Nejasné úkoly. Myšlenka hry je dobrá, ale špatně provedená.
Skvělá hra, která zabaví. Asi nejlepší animace, kterou jsem kdy viděl. Doporučuji
Grand Mountain Adventure খেলাধূলা qulm
Miluji tuto hru, ale jediná věc, která mi brání v jejím nákupu, by byla skutečnost, že se nemohu přihlásit do her Google Play! Pokud se to vyřeší, hned bych si hru koupil. Edit: Zakoupil jsem hru v beta verzi a nyní nemohu nákup obnovit! Prosím pomozte!
Hra je inzerována jako snowboardová hra, ale můžete lyžovat pouze tehdy, pokud si nekoupíte plnou verzi hry... A buďme upřímní... nikdo nemá rád lyžování. Na závěr: Nejsem naštvaný.. jen zklamaný. 1 hvězdička.
Bylo by mnohem lepší, kdybyste tomu mohli čelit tak, jak to jde!
Příliš zaostává
Opravdu parádní hra. Ideální pro čištění hlavy a odreagování. Hraji na galaxy S8 a nezaznamenal jsem nikde žádný problém. Baví mě hledání skipassů, nové challenge a free ride, které tuto hru dělají ještě zábavnější. Grafika taky super. Vývojáři hry podle mého názoru si zaslouží plný počet bodů a palec nahoru...
Nema konkurenci! Nejelpsi hra na odpocinek nebo pro lyzare/snowboardisty. Extremne propracovana a realisticka hra co se tyce moznosti a triku. Krásné vymodelované a velké snowparky, skoky. Promenlive pocasi, super atmosfera tcvorena krome ostatnich jezdcu tak i divokymi zviraty nebo auty, vlaky a podobne. Doporucuji stahnout si expanzivni pack 2021. Sice za penize ale hodne se vyplati. Pecka hra!
Jeden v druhu! Řeknu vám to předem, nejsem ani velký autor recenzí, ani hráč mobilních her, ale tato hra si zaslouží mnohem více pozornosti! Vývojáři zjevně vynaložili velké úsilí, aby vytvořili něco, co je velmi jedinečné. Bylo super osvěžující hrát hru, která je vytvořena výhradně proto, aby produkovala něco skvělého, spíše než vydělávat rychle pár babek. Plná verze stojí něco kolem 5-6 Eur a 100% se to vyplatí. Hudba, herní fyzika a grafika jsou 💯
Je to skvělá hra, ale po týdnu hraní vám začne ukazovat reklamu pokaždé, když zemřete, nebo přetočíte její anoyng, nemohu hru dokončit.Jsou to skvělé hry, ale jsou tam vynucené reklamy a systém plateb za výhru, vím, že to je způsob, jakým generují příjmy, ale nebuďte takoví, existuje i jiný způsob
Krásná hra, ale POV je trapný a dělá hru méně zábavnou. Bylo by mnohem lepší, kdybyste viděli, kam máte namířeno. POV se také hodně houpe, takže je těžší vyhýbat se překážkám a dokončit běhy. Tato hra je tak blízko k tomu, aby byla dobrá, ale vývojáři strávili příliš mnoho času tím, aby byla náročná, a málo času, aby byla zábavná.
Děkuji za odpověď! Hra byla na hraní příliš tmavá, dokud jsem podle reakce vývojáře nenastavil kvalitu „gfx“ na nízkou; teď je to docela zábava! Cíl hry je trochu matoucí, ale sjíždění svahů je každopádně zábavné. (Asi bych se měl podívat do souborů nápovědy, pokud chci porozumět tomu, jak propustky fungují.) Tito Švédové alespoň vědí, co dělají (i když ti, kdo řídí jejich zemi, to nevědí).
Super oddychovka 😉
Tato hra má vážný potenciál a je zábavná, dokud se nakonec nestane nudnou a nudnou. To je úžasný koncept, ale měli byste přidat další obsah, jako je režim kariéry nebo možnost hrát s ostatními na stejné hoře.
Miluji hru, ale musíte si koupit plnou hru, kterou bych chtěl za 3 nebo 4 dolary, ale deset dolarů je předražené
Grafika i mechanika jsou úžasné, i když bych si přál, abyste si mohli sundat lyže/snowboard, abyste mohli chodit, kromě této hry 5/5
Jednostavno naučite ruski Putovanje i lokalno uig
Chci tuhle hru milovat. Grafika je prvotřídní, ovládání je plynulé a koncept je úžasný. Ale zavěsí se téměř pokaždé, když hraji, bez možnosti se osvobodit bez opětovného načtení. V určitém okamžiku faktor frustrace převáží nad hraním a jsem nucen odinstalovat.
ovládací prvky jsou ABSOLUTNÍ odpad
Prosím, přidejte tps pohled spousta lidí to chce olso režim chůze a opravte lan multiplayer hotspot pls olso prosím přidejte 1 další bezplatnou mapu pro hráče f2p jen pls opravte lan multiplayer, vytvořte hotspot místo stejné wifi pls dev Opravdu to chci hrát přátelé a nechte nás hrát multiplayer i v jiných horách pro hráče f2p pls nebo přidejte způsob, jak pro hráče f2p odemknout 1 další horu pls a přidejte možnost zamknout časový příklad vždy zapnout/vypnout pro nastavení času a osvětlení daného hráče chce
Zaplatil jsem za plnou hru a o 5 minut později hra spadla a sbohem plné hře... Vážně v čem je problém???
Opravdu dobrá hra. Pouze jedna mapa, pokud nezaplatíte za více. Kromě toho by to bylo snadno 5 hvězdiček.
Milujte hru; jediná výjimka je, že dostanete jen 2 hory zdarma, takže čas na hraní vyprší zhruba do týdne. Jen jsem zaplatil za standardní upgrade (myslím, že ještě 4 hory) a očekávejte, že z toho budete mít další 2 týdny až měsíc. Pokud by byla hra méně placená za hraní a více hraní za výhru, potenciálně bych s ní strávil více času a peněz: přemýšlejte o přizpůsobitelných postavách a deskách, pravidelně střídejte, které mapy jsou zdarma (w časové limity), prázdninové aktualizace map, nejlepší skóre soutěž o ceny atd.
prostě wow. tato hra má pocit chladného otevřeného světa. poznávání hor, záludné stezky tam, kde je nečekáte, zvuky, všechno je tak akorát!
Grand Mountain Adventure Sport zfnj
Prostě oddechová hra
skvělá hra, ale nejde mi koupit plnou hru, takze jsem skoncila u jedny mapy.. kdyz nekdo poradte prosim
Nelze přejít na druhou úroveň. Říká, že jsi prošel. Začněte pohybem mapového klíče. Pak nedělá nic.
Úžasná hra! Zábavné a snadné hraní se skvělou grafikou. Zaplatili plnou cenu za hru. Právě jsem zjistil, že ještě není kompatibilní s Androidem 10. 10 je stále v beta verzi, ale bylo by skvělé, kdyby tato verze byla aktualizována, aby byla kompatibilní. do té doby nemůžu zaplatit 😕 jinak to miluju! Aktualizace: Po aktualizaci z obchodu Play začala aplikace opět fungovat správně. Původně jsem aplikaci nainstaloval po aktualizaci na Android 10. Pokud bych ji přeinstaloval, bylo by to v pořádku. vše nyní funguje.
Nemůžu říct, jestli to bylo nebo nebylo špatné, protože to neustále havarovalo. Chci říct, že je to dobrá hra a vypadá skvěle, ale může vést k vícenásobným resetům systému
Potřebujete zlepšení. Stačí místo wifi použít data. Všechno je dobré.
Hra se mi líbí, ovládání je úžasné. Jedinou nevýhodou je, že musíte zaplatit za jakýkoli horský průsmyk 2. a další je, že zde není určené místo se skoky a raily. Jinak 10 z 10.
Udělejte to prosím, abyste viděli, co se před vámi děje. Možná to není přesná sledovací kamera, ale jen tolik, abyste viděli, jaký terén je většinou před vámi a ne za vámi
Skvělá grafika, velmi pěkný vzhled kamery, ale za život nemůžu přijít na navigaci v této hře