Post by baspamasadria on Mar 8, 2022 5:30:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astrogon - Arcade platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много хак за издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Astrogon - Arcade platformer 2022 version ▞▞▞
Доста забавно визуално и много предизвикателно, дори че съм лош в играта xd
Страхотно преживяване
Киберпънк 2056
Силно пристрастяваща и забавна игра!
Редактиране: Веднага след като оставих рецензия, когато бях подканен, видях първата си принудителна реклама. Хитър -__- Обаче рекламите, които видях, бяха кратки (5-10 секунди максимум) и не след всяко ниво, толкова поносими според мен. И поради качеството на играта и графиката продължих и премахнах рекламите. Оригинал: Страхотна игра! Точно това, което търсех.Прости контроли, готина естетика, леко предизвикателни и все още не съм виждал реклама. Чудесна работа!!!
Съжалявам за преди моя отрицателен преглед. Много съжалявам. Наистина харесвам играта
Наистина луд
това е доста предизвикателна, но пристрастяваща игра, ако сте заседнали, опитайте се да измислите "необичайна" стратегия, за да я преминете, тази игра също ви принуди да практикувате своите умения за определяне на времето, фактът, че повечето от звездите, които срещнах през нивата изисква доста трудно време, иначе е страхотно и ми харесва
Страхотна игра, единственият проблем е оптимизацията, не знам защо телефона ми изостава при игра
Влюбен съм в тази игра, въпреки че има няколко грешки, които все още давам 5 звезди. Освен това това е фантастична игра, толкова много я харесвам
Строги контроли, страхотна музика. Ако имах оплакване, мощностите са малки и трудни за идентифициране.
Gacha Club 休閒 isu
Geometry dash: кой си ти Astrogon: Аз съм ти, но по-добър Ако направиш играта платена и без реклами и в покупките на приложения, играта ще бъде по-добре
Много забавна игра! Наистина харесвам механиката, очаквам с нетърпение нова актуализация!
здравей аз съм. аз съм DMD на моя Android емулатор и давам 5 звезден преглед и тук, защото работи и върши работата също толкова ефективно, колкото на моя ipad. просто нямам търпение да видя колко добре се справя тази игра в бъдещето си
Приятно аркадно усещане
Тази игра е прекрасна, изглежда невероятно, звучи невероятно, играе невероятно! Можете да кажете, че това е игра от сърце, направена от някой със силното желание да създаде незабравимо преживяване чрез предизвикателна, но забавна и пристрастяваща игра!
Забавна игра, малко предизвикателство, но след известно време разбирате нещата. Всъщност започвате да се наслаждавате на играта
Забавно, но музиката не работи - искам да чуя музиката
Играта е хубава, но ме убива
Много креативна игра, обичам саундтрака на synthwave. Мисля, че чух за тази игра от r/outrun или r/synthwave
Това е добре направена игра. Няма какво друго да се каже. Заслужава си времето и вероятно си струва няколкото долара, които струва без реклами.
Приятно игрово изживяване, една от най-добрите аркади за тази година!!
Харесвам го ❤️ Хубаво
уау, толкова удивително ☆☆☆☆☆
Дорами ме изпрати тук
Тази игра е страхотна! Това е супер забавно и има минимални реклами в сравнение с повечето игри от този жанр, наистина е приятно и без рекламни паузи между всяко ниво, това е страхотно!
малко лъжа
УРА! АКТУАЛИЗИРАНЕ!! МИ ХАРЕСВА ТОВА!!1!1!1!!1!!11!!1
Много готина, уникална механика. Гледането на реклами е необходимо, за да се направи почти всичко, но засега няма големи оплаквания.
Има ли още някой тук заради Дорами?
Тази игра е вдъхновена от gd gdw gds gdmd НО ТАЗИ ИГРА Е СТРАХОТНА!!!
Доста дрога
Наистина се наслаждавайте на концепцията на тази игра. Това е много забавна и забавна игра, особено когато ви е скучно.
Добра игра, но не за мен.
Наистина страхотна и оригинална игра. Обичам основно нивата на изграждане. Единственият малък проблем е, че понякога причинява бъг по време на игра на нивото. Иначе перфектна игра!
Astrogon - Arcade platforme Arcade xhy
Astrogon - Arcade platformer Arkādes spēles igq
Astrogon - Arcade platformer Arkade nwzt
Тази игра е страхотна, защото ми харесва как е механиката и се сприятелявам в играта и правя нива.
Харесвам играта, но има малък бъг. Песента и звукът са някак бъгливи и са на пауза за 0,01 секунди
лесен за разбиране и забавен за игра
Gg
Готино
Епична готина игра
Astrogon - Arcade platformer Arcade srff
Супер игра! Благодаря на екипа!
Обичам го. Има обаче няколко дребни грешки.
Тази игра е забавна, много ниво, 5 звезди. >-<
Тази игра е невероятна! С всички нива, които са достъпни за играчите, тази игра е много забавна! Контролите са лесни, а дизайнът на блоковете е красив!
Мразя го, направи ме пристрастен към играта!
добре
Astrogon - Arcade platformer Arkadne igre kbsq