Post by baspamasadria on Mar 8, 2022 5:27:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
Mislim da je ovo tako dobro! Unatoč tome što moram gledati videozapise da otključam stvari, imam sve. Moja sestra nema sve stvari koje ja imam. Neka bude pošteno kako bi svi mogli imati sve stvari bez WiFi-a.
Najgora igra kao ako izabereš lak za nokte nakon nje nemamo gumb za završetak što je ovo ako ima finiš donji dio molim reci
Volim 💕 zabavna je, ali mrzim je kao da trebaš gledati reklame da dobiješ odjeću, ali svejedno je jako nevjerojatna ❤️ Igra hvala 🌹
Nije najbolja igra ikad ali je ok
Isprva je bilo u redu onda si morao platiti za stvari, a ponekad to ne možeš učiniti, samo je neugodno
OK je ali nije tako lose ☺
Ne sviđa mi se ova igrica mislim kao kad sam radila sjenilo kad ga farbam izgleda tako loše a kad odaberem boju rumenila koja je roza ispadne crno mrzim to
Volim igre šminkanja. Ali to je dječja igra 🙁 svejedno postoji slatka igra .slatka igra. pa dajem 3⭐. Sretno u sljedećoj utakmici.🤠😃😎
Candy Makeup Beauty Game Εύκολα jxav
Jako zabavna igra u volumenu
😒😒 Mrzim ovu igru sve je zaključano
Očajna je igra pre glupa je
Candy Makeup Beauty Game Kasual dhr
Vrlo je loša igra. Mnoge stvari su zaključane. Ako je potrebna internetska veza za svaki put.
Candy Makeup Beauty Game Εύκολα hxh
Ne tako dobro
Volim Martinu Stossel i ovu igricu ☺☺☺☺☺☺☺☺😘😘😘😘
Sjajan prolaznik vremena i jednostavno volim to, volim se šminkati i oblačiti kosu i dotjerati ih
Igra je jako dosadna i sve što je dobro tjera da gledate REKLAME!!!!!!
Ne mogu ništa u ovoj igri samo oglasi! Korištenje interneta samo za oglase! Skinuo sam ovu igricu za svoju sestru, bila je jako uzrujana kad nisam radio! Mi plaćamo internet! 😪
Mislila sam da je šminka za djevojčice bila slatka i na fleek kad sam bila mlađa, ali sad sam je pogledala, dušo da ti kažem... Vruća je gužva! Sada kada biste svi mogli dobiti stvarnu koordinaciju u svim vašim odjevnim kombinacijama i šminkom, onda to možda i ne bi bilo tako loše. Griješite što činite da djevojke u igri izgledaju kao klaunovi. Još jedna stvar koja mi se ne sviđa jesu reklame koje trebate opustiti, što god trebate učiniti da se ohladite, svi morate to učiniti brzo jer svi morate popraviti ove svoje male reklame.
Janet protiv Villobos villaviray
Time Surfer आर्केड गेम kmy
Jako Mise SvidJlomise Jako💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖odlično👍👌👌👌👌👌💗👌💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗👌💗💗💗💗💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🐹🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶 🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈 🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💗
Dobra je igra, molim vas da uklonite dio u kojem morate gledati reklamu otključajte ostale stvari💖💖
Mislim da nije fora i pre slatko je KARIJES!!!!!!!!!!!!😠
Samo jesi to ti Martina obožavam te hoćeš doći u hrvatsku💖💖💖💋
Za mnoge dodatke i samo ograničene opcije koje su dostupne za učiniti ne tako dosadno i ne toliko zanimljivo🤔🙄 Ne želim preuzeti ovu aplikaciju, preostalo je na vaš izbor
Mnogo griješi i ima mnogo dodataka, iako je zabavno, ali malo sporo kada možete igrati.
Kako ovo je za 5 godina a ne za 7 godina a ja imam 7 godina
Tražio sam neke igrice za sebe i vidio sam ovu igru, pogledao sam slike i izgledala je super.⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dragi Tabtale, volim igru, ali volio bih da možeš otključati barem nekoliko stvari.....i da, znam, na taj način zarađuješ. Ali samo mislim da je pošteno da ljudima koji si ne mogu priuštiti otključane predmete ili ljudima koji jednostavno ne žele potrošiti puno novca, daješ možda samo najmanji gamepass! Samo predlažem. I hvala vam ako pročitate ovu recenziju, stvarno je cijenim! 😁
Ova igra slatkiša je jako dobra
Nije mi se svidjelo jer sam morao raditi istu osobu cijelo vrijeme, a ti si morao kupiti zaključane predmete sa pravim novcem i već sam preuzeo ovu igru i nije bila ista
Preporucujem je svima
Jedan je izvrstan dečko, ali dobar momak s podignutim rukama na nogama, ali ne mislim da je to jedini razlog zašto smo toliko uspješni na toj razini otkad smo u vezi da smo zaljubljeni na daljinu s vremena na vrijeme, ali da mogu biti samo dobar prijatelj da radim za njih kao što smo mi radili i da se dobro zabavljam da se jave kako bi napravili razliku i da bi došli do bebe u našem društvu neće raditi u čička ekološke sile obično su malo drugačiji u životu.
Ova igra mi je bila tako zanimljiva, ali problem je u tome što nisu dostupne sve stavke za šminkanje.