Post by curlopufpachar on Feb 4, 2022 16:02:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje kristala ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Morate popraviti svoje spajanje, namješteno je i svi to znaju. Više puta se poklapate s drugim protivnicima koji imaju karte koje suprotstavljaju svaku od mojih karata. To je u osnovi automatski gubitak. Vaše spajanje je potpuno smeće.
Sjajna igra zabavna za igranje, ali shvaćam kako se, dovraga, izvući iz sablasnog grada. Znam kako to možete popraviti i znam da vam je to vjerojatno najmanja briga, ali gotovo je nemoguće pobjeći iz sablasnog grada. Idem protiv igrača s mnogo višom razinom i boljim kartama. Mislim kako biste to riješili, ali do tada ostajem s 3 zvjezdice
Zabavna igra! Volio bih da su programeri to napravili tako da ako imate zahtjev za karticom u planu koji je još aktivan, daje upozorenje prije nego što slučajno napravite novu i izbrišete stari... Stalno zabrljam svoje epske zahtjeve.. . Moj klan je toliko aktivan pa je potrebno neko vrijeme da se pomakne do kraja... Stoga, molimo dodajte skočnu poruku ili okvir na vrhu zaslona zahtjeva koji kaže ili "Nema aktivnih zahtjeva" i "Zahtjev aktivan" ili tako nešto...
Gane je dobar, ali ga i dalje mrzim. Svi koriste bijes elitnih barbara i ja se od toga ne mogu obraniti, a nekako se vrte tako jebeno brzo da su ih stavili na oba moja tornja, bio sam izazov dva a sada sam pao skroz do izazova jedan, supercell, molim te makni elitne barbare i elektro div iz igre, ako to ne učiniš, ti si EKSTREMNO GAY
Neka vas Clash of Clan tema ne zavara, jer Card Royale je nevjerojatno zabavna i brza kartaška igra. U igri je potrebno kreirati deckove iz
Heroes Inc! Arcade swjy
Clash Royale Diskarte mgza
Ovo se ne želi ažurirati
U redu stvarna recenzija, odlična igra. Meta orijentiran i ne čini se da se možete odvojiti od njega. Sviđa mi se ipak igra i voljela bih da ima više u osnovi igre kao što su dodatni modovi koji su dio jezgre
Clash Royale रणनीति nsxm
Clash Royale Diskarte mgza
Clash Royale na usluzi App Store
SRBI najaci #8CLURJPU - Clash Royale Clan
Prosjek
uuu
Naj,naj ali mi se ne ucitava nova verzija
Igra je u početku dobra, ali kada uđete u arenu 7, samo su mega vitezovi lijevo i desno. Ono što igru čini gorom je to što se sada plaća za pobjedu, dobivanje kraljevske propusnice daje igraču ogromnu količinu karata koje koristi protiv vas, ja sam u izazivaču 1 i svi tamo imaju razinu 12 plaće za pobjedu s maksimalnim mega vitezom ili e bodljikave
To je dobra igra, ali kada dođete do viših arena, kada se sva zabava izostavi, postoji način da mnogi ljudi imaju više razine karata nego što bi trebali imati u areni, što igru čini nepoštenom i postaje vrlo stresna
jel samo meni neće da se ažurira zadnju verziju igrice
Najaci igrica jacu igricu u zivotu nisam vidio
Ne mogu se prijaviti na svoj račun jer ne mogu dobiti taj glupi kod
Smanjite ELEKTRO GIGANTA!!!!!
Trajhard je pre jakkķkkkk
Igra mi se neće upaliti doći na 100% i sruši se popravite to
Glup ažuriranje
Vaše novo ažuriranje uništilo je igru... sada je namješteno, hvala dečki....algoritam je uništen, oni žele samo tvoj novac.... i igram se otkad je izašao. Ozbiljno govorim obrisao bih prije nego što dobiješ onaj kruti. Oni to rade cijelo vrijeme, možete igrati i pobijediti samo određeni broj mečeva dnevno, pa kad dosegnete svoj limit, prestanite igrati, oni će se pobrinuti da izgubite.... ovo je 100% iskreno, obećavam. Popravi svoj algoritam u POS.....poslat ću vam sve svoje feedove, vi ste ga uništili.
Najbolja igrica na svjetu
Užasno. Ovu igru imam pet godina i ova igra je postala strašna. Mrzim protiv igrača koji imaju karte razine 14 kao kraljevski toranj 11. razine. Također je ova igra imala samo strategiju za spam na mostu. 0/0 ne shvaćaju. Druga stvar je da se ova igra plaća za pobjedu i ako nemate 200$ za potrošiti ne možete raditi ništa osim grindiranja i žele da sve kupite. Također ljudi kažu da sam samo loš, ali ovu igru je nemoguće igrati osim ako nemate puno novca.
Ne mogu pobijediti niti jedan meč i ja sam 11. lvl, a moj protivnik je 12. ili 13. lvl, popravi to ili ću deinstalirati igru i objavit ću je na internetu
Volim ovu igru i uvijek je bilo nešto za raditi kada mi je dosadno, ali još uvijek sam umoran od zaglavljivanja na ljestvici i postavljanja protiv igrača koji su nekako u izazivaču 1, ali imaju maksimalne karte razine kao razinu 11. To je zabavna igra dok ne stignete do legendarne arene. Sviđaju mi se nova ažuriranja, ali igra počinje biti zamorna. Svaki put je ista stvar. Ne mogu čak ni nabrojati koliko sam paluba s svinjskim biciklom vidio u prošli tjedan.
Šteta što mu ne mogu dati 0 zvjezdica. Igra se plaća za pobjedu, karte su nevjerojatno neuravnotežene do te mjere da ne možete pokrenuti karte s kojima želite igrati kada nisu u meti, igra ne registrira određeni unos i kada uđete u meč možete' t stavite karte na nekoliko sekundi. Samo deinstalirajte, definitivno se ne isplati, iako sam ga igrao skoro 6 godina.
Dobra je igrica ali ima malo bagova.
Apsolutno Užasan algoritam za pronalaženje jednakih podudaranja. Dvije riječi za Super Cell. UČINITE BOLJE!!! Kada ovu igru igrate godinama (dakle, nije iskustvo), a opet izgubite 20+ mečeva zaredom, više nije zabavno. Najgore je što sam stavljen protiv špilova koje nemam šanse pobijediti. Opet SC, UČINI BOLJE!!
Iskreno, dobra je igra, samo mislim da joj trebaju veliki Tweeks. danas je teško biti novi igrač jer svi su obično imali 1300 sati od srednje škole. tako da svaki novi igrač ima tendenciju da bude slomljen (ja sam bio jedan od tih novih igrača), ali je nagrada i zadovoljstvo kada dobijete teško zarađenu pobjedu
U redu, uparivanje je dobrim dijelom dobro, međutim, ako pobijedite par zaredom, uparit ćete se s glupim igračima koji imaju više razine, što otežava penjanje početnicima. Igra vam doslovno kaže svoj p2w kada prvi put otvorite aplikaciju, tako da se ne žalite na to. Nema gumba za potvrdu na bilo čemu u slučaju da slučajno nešto kliknete. I na kraju, igra više nije ugodna kada dođete do srebrne ili zlatne arene jer svaki igrač koristi iste klasične špilove.
Prije ažuriranja Champion, imao sam vrlo loše mišljenje o igri.Drago mi je što mogu reći da se promijenio, iako je potrebno mnogo salda na određenim kartama, sada je mnogo više prijateljski raspoložen prema F2P zajednici (koja je 70% baze igrača). Moja ocjena je nekada bila 1 zvjezdica, sada je 3 zvjezdice zbog onoga što je promijenjeno. Nije ništa veća jer je očito da je promjena 14. lvl bila hvatanje novca, ali barem je trošak Slash Royalea vraćen. Dat ću bolju ocjenu ako se ovo nastavi.
Najgora igra ikad kad si sranje ako igraš igru
prije dobro tek sam počeo igrati
Subajte me na YouTubeu tamo se zovem Kakler
Igra je do jaja morate skinuti jer je bolesna
Ja igram igricu dvije godine i lvl sam 11. Igrica je bila zabavna sve do arene 15 ili prije Mastera 1 . m Moje su kartice lvl 11 i kad mi protivnik baci kartice level 13 ja jednostavno nemgu ništa. Npr baci Royal barbariane koje zaustavim s puno potrošenih eliksira i onda mi na drugu stranu baci golema i Nightwitsh koji su level 13 i tako sam jednostavno izgubio volju za igru. Moliiim vas popravite da level 11 igrate na razini 11
Pažljivo analiziramo Clash Royale kako bismo vam dali ključeve igre i kako lako napredovati bez gubitka novca.
Dobra igra potrebno je razmišljanje znanja o igri i vještini
Najbolje mobilne strategije - IGN Adria
部落衝突:皇室戰爭「Clash Royale」 策略 min
Clash Royale by dragutin vaskrsic - Prezi
Ova igra je pristojna. Zabavljam se igrajući ga, ali u jednom trenutku je vrlo teško nadograditi svoje trupe čak i ako ste P2W. U tom trenutku to više nije P2W nego Abusive P2W.
Clash Royale रणनीति nsxm
Zanimljiva i uzbudljiva igra preglednik zadovoljit će svakog posjetitelja. ... Igra Clash of Warlords Orcs online ... Igra Royal Knight online. Royal Knight.